Milica

Elekes-Csupics Milica

Érdeklődésem a jóga iránt hosszabb időre nyúlik vissza, azonban a fizikai gyakorláshoz csak fiatal felnőttként jutottam el. Olyan mozgásformát kerestem, amely nem csak a test edzéséről szól, hanem a lelki és szellemi szintet is magába foglalja. Megtaláltam. A jóga az egyik legfontosabb önismereti út lett az életemben. 2014-ben végeztem gyermekjóga oktatóként. Majd hamarosan ráébredtem, hogy minél többet tudok, tapasztalok meg a jógáról, a jóga által, annál inkább nő bennem a vágy a tovább mélyülésre. 2015-ben végeztem el az egyéves (200 órás) felnőtt oktatói képzést, amellyel egy csodálatos utazás vette kezdetét az életemben. Mély hálával és tisztelettel gondolok tanáromra, aki lámpásként azóta is vezet az úton.
A hatha képzést yin és meditációs, majd 2018-ban kismama és baba-mama jógaoktatói képzés követte. Ezzel bővítve a palettát, amellyel segíteni tudom a hozzám fordulókat.

Saját gyakorlásom magját a kundalíni jóga adja, ezt egészítem ki mindig az aktuális igényeimnek megfelelően a yin, a dinamikusabb flow vagy éppen a kismama jóga elemeivel. Mikor mire van szükség.

Kismamákat oktatni nagy megtiszteltetés számomra. Az óráim során törekszem a bensőséges, kedves hangulat fenntartására, amely lehetővé teszi, hogy a kismamák biztonságban érezzék magukat, bátran feltegyék kérdéseiket vagy akár megosszák az aktuális örömeiket, nehézségeiket akár a csoporttal akár csak velem.

Hiszek a bizalomban és a közösség megtartó energiájában, együtt gyakorolni ilyenkor még áldásosabb lehet.

Várlak szeretettel óráimon!
Milica