Kérdések és válaszok

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nem vagyok hajlékony, vékony, erős vagy fitt. Mehetek így is jógázni?

A válasz: Igen. Nem számít, hogy mennyire vagy sportos, milyen erőben vagy vagy, hogy milyen a testalkatod. A jóga mindenkié. Heti 2-3 alkalommal, pár hónapon belül megváltozik a tested és a lelked állapota. Csak légy magadhoz türelmes és válassz a fizikai állapotodnak megfelelő órát.


Soha nem jógáztam.

Nem baj. Majd most fogsz! Ha megszereted, abba sem akarod hagyni. Az életed részévé válik. Válassz a fizikai állapotodnak megfelelő órát. És inkább a kezdő órák közül. Légy Te is a fokozatosság híve. Így elkerülöd az esetleges sérüléseket és a jóga valódi pozitív élmény lesz számodra.


Melyek a kezdő órák?

Kezdőknek és újrakezdőknek a gerincjóga, a kezdő hatha, a nőijóga és a yin órákat ajánljuk. Légy Te is a fokozatosság híve, vigyázz a testedre!


Mit kell magammal vinnem órára?

Matracot és segédeszközöket adunk. Ha van saját matracod, természetesen használhatod. Kényelmes ruhát hozz, vagy gyere abban.


Hány perces egy óra?

Az órarendben megtalálhatod az egyes órák időtartamát. Általában 75 vagy 90 perces egy óra.


Mennyi idővel korábban kell érkeznem?

5, maximum 10 perccel kezdés előtt érkezz. Az esti órák esetén 15 perc van két óra között. Ha túl hamar érkezel, meg kell várnod, hogy az épp zajló óra véget érjen.


Mi van, ha bejelentkeztem, de mégsem tudok elmenni órára?

Kérünk, mindenképp mondd le az órát az online rendszerünkben. A reggeli órák lemondására előző este 20 óráig van lehetőség, a délutáni vagy esti órákat aznap délig tudod lemondani. A le nem mondott, vagy a lemondási határidőn túl lemondott órákat ki kell fizetni vagy levonásra kerül a bérletedből.


Parkolásra van lehetőség?

Igen, a stúdió előtt és körül számos hely van parkolásra.


Hogyan tudok fizetni?

Tudsz fizetni készpénzzel. Kérünk, hogy próbálj meg kis címletekkel fizetni, hogy ne legyen gond a váltás. Van lehetőség bankkártyás fizetésre is.


Van-e lehetőség zuhanyzásra?

Igen, van.


Meg lehet hosszabbítani a bérletet?

A megvásárolt bérletet az első alkalom felhasználásától számított 30 napon belül tudod használni. Meghosszabbításra nincs lehetőség.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_btn title=”Van kérdésed, amire nem kaptál választ? Írj nekünk!” style=”classic” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fnamasteyoga.hu%2Fnamaste%2Fkapcsolat%2F|title:Kapcsolat||”]