… egy valóra vált álom. Egy picike jógastúdió Biatorbágy központjában. Egy ékszerdoboznyi hely, ahol lehetőséged van kiscsoportos órákon jógázni, feltöltődni, befelé figyelni, elcsendesedni,egyensúlyba kerülni, megpihenni, a jelenben lenni, megélni, átélni, elfogadni, elengedni, szeretni.

Mindezt barátságos, ízléses környezetben. Egy olyan hely, amely csak a jógáról és a meditációról szól, ahol tapasztalt jógaoktatók várnak mindenkit. Mert a jóga mindenkié: korra, nemre, testalkatra, erőnlétre, bármilyen jógás előéletre való tekintet nélkül. Egy olyan hely, ahol valljuk: a szeretet a válasz mindenre. És a jóga…

Várunk szeretettel minden jógást és leendő jógást!

Namaste.

Dinamikus hatha

A dinamikus hatha jóga átmenet a hatha jóga és a flow gyakorlások között. Dinamikus gyakorlás, mely kiváló kiegészítője a statikusabb gyakorlásoknak.

Gerincjóga

Modern mozgásterápia hatha jógával a helyes tartásért. Gyere és hozd magad egyensúlyba a gerinced terápiás átmozgatásával, a tested és a tudatod átlégzésével.

Gyerekjóga

A gyermekjóga foglalkozások, egyszerre építik a gyermekek értelmi, érzelmi és spirituális intelligenciáját.

Hatha flow

Modern és népszerű jógairányzat. Ha kedveled a dinamikus, áramló, önkiteljesítő gyakorlást, ez a Te órád.

Napindító hatha

Töltsd fel a tested és az elméd energiával a napindító hatha gyakorlással. Hozd magad egyensúlyba és legyen ezáltal harmonikus az egész napod.

Nőijóga

A hatha jóga alapgyakorlatai a női egészség helyreállításáért és annak fenntartásáért.

Office jóga

Nem csak az irodai munkát végzőknek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szeretne harmóniában lenni önmagával.

Vinyasza flow

Dinamikus és kreatív jógairányzat, melyben az ászanákat sorozatba rendezve gyakoroljuk, de ezek a sorozatok nem állandóak. Az oktató állítja össze egy bizonyos témára, testrészre, energiaközpontra vagy csúcspózra fókuszálva.

Yin jóga

A yin jóga az indai hatha jóga és a kínai taoista hagyomány találkozásából született.  Egy öngyógyító rendszer. Egy nőies típusú gyakorlás, mely az elcsendesülésről, az energia áramlás létrehozásáról, az egyensúlyba kerülésről szól.

Csípőnyitó relax jóga

A csípőben rengeteg feszültséget, stresszt, negatív érzést raktározunk el. Ezeket a feszültségeket szeretnénk oldani és elengedni a gyakorlás során.

Kezdő hatha jóga

Elsősorban kezdőknek, újrakezdőknek javasoljuk a kezdő hatha jógát, ahol a hangsúly az ászanák kivitelezésének pontosságán és a helyes légzés elsajátításán van.

Kismama jóga

A kismama jóga nem más, mint a babára hangolódás a várandósság 13-ik hetétől. Legfőb célja a tudatos ráhangolódás a baba érkezésére, ill. a testi-lelki változások tudatos megélése.

Baba-mama jóga

A baba-mama jóga segít a szülés utáni regenerációban,  segíti a babák fejlődését, mozgásérzékelését, az idegrendszerének, értelmi képességeinek a fejlődését.