Dévecsai-Kéri Eszter

 

A sport, a mozgás mindig fontos szerepet töltött be az életemben. 10évig versenyszerűen gyorsasági görkorcsolyáztam. Imádtam a gyorsaságot, azt az adrenalint amit az élsport adott. Amikor a versenyzést abbahagytam a legkisebbek oktatásával folytattam pályafutásom.

A velük folytatott mindennapi kapcsolat, küzdelem, öröm megerősített abban, hogy mennyire fontos az édesanya és a gyermek közti minőségi kapocs megléte, kialakítása és ápolása. Tudtam, hogy a jövőben is szeretnék az anya-gyerek egységgel foglalkozni.

Pár éve kezdtem el a jógával ismerkedni, először lelki, később fizikai szinten is. Beleszerettem. Nagyon örültem, amikor megláttam a Sarasvati Kismama és Baba-mama jógaoktató képzését ahol szuper dolgokat tanulhattam. Ezt a tudást szeretném átadni minden anyukának, hogy kiegyensúlyozottan, egészségesen és tudtatosan élhessék meg az áldott állapot minden percét ezzel megalapozva csöppségük boldog életét.

Várlak szeretettel az óráimon!

Eszter

Oktatott órák

STÚDIÓS / ONLINE

Kismama jóga

Időtartam: 75/90 perc
Oktató: Eszti

A kismama jóga nem más, mint a babára hangolódás a várandósság 13-ik hetétől. Legfőb célja a tudatos ráhangolódás a baba érkezésére, ill. a testi-lelki változások tudatos megélése.

Szerda 17:00 – 18:45
Szombat 8:00 – 9:30

Az időpontfoglaló rendszerben válaszd ki, hogy stúdiós vagy online órára szeretnél időpontot foglalni.