Jógaóráinkat úgy választottuk ki, hogy a teljesen kezdő és a tapasztaltabb gyakorlók is megtalálják a számukra legmegfelelőbb órát.

Csípőnyitó hatha

Csípőnyitó hatha jógán a csípőben lévő feszültségek oldásával és elengedésével foglalkozunk. A rugalmas csípő enyhíti a hátfájdalmakat, javítja a helyes tartást, járást és helyreállítja a keringést a lábakban. A csípő területén rengeteg emléket, fájdalmat, stresszt tárolunk.

Gerincjóga

Modern mozgásterápia hatha jógával a helyes tartásért. Gyere és hozd magad egyensúlyba a gerinced terápiás átmozgatásával, a tested és a tudatod átlégzésével.

Gyerekjóga

A gyermekjóga foglalkozások, egyszerre építik a gyermekek értelmi, érzelmi és spirituális intelligenciáját.

Hatha flow

Modern és népszerű jógairányzat. Ha kedveled a dinamikus, áramló, önkiteljesítő gyakorlást, ez a Te órád.

Stresszoldó gerincjóga

A reggeli stresszoldó gerincjóga órákon kiemelten foglalkozunk a stresszzónák (nyak, váll, hát, derék, csípő) átmasszírozásával. A gyakorlás során dinamikus légzéstechnikákat alkalmazunk és a szokottnál hosszabban időzünk el az óra végi relaxációban, hogy testünk, lelkünk kisimultan, ellazultan, energiával feltöltve nézhessen szembe a nap folyamán ránk váró kihívásokkal.

Nőijóga

A hatha jóga alapgyakorlatai a női egészség helyreállításáért és annak fenntartásáért.

Office jóga

Nem csak az irodai munkát végzőknek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szeretne harmóniában lenni önmagával.

Vinyasza flow

Dinamikus és kreatív jógairányzat, melyben az ászanákat sorozatba rendezve gyakoroljuk, de ezek a sorozatok nem állandóak. Az oktató állítja össze egy bizonyos témára, testrészre, energiaközpontra vagy csúcspózra fókuszálva.

Yin jóga

A yin jóga az indai hatha jóga és a kínai taoista hagyomány találkozásából született.  Egy öngyógyító rendszer. Egy nőies típusú gyakorlás, mely az elcsendesülésről, az energia áramlás létrehozásáról, az egyensúlyba kerülésről szól.

Kezdő hatha jóga

Elsősorban kezdőknek, újrakezdőknek javasoljuk a kezdő hatha jógát, ahol a hangsúly az ászanák kivitelezésének pontosságán és a helyes légzés elsajátításán van.

Kismama jóga

A kismama jóga nem más, mint a babára hangolódás a várandósság 13-ik hetétől. Legfőb célja a tudatos ráhangolódás a baba érkezésére, ill. a testi-lelki változások tudatos megélése.

Asthanga vinyasa jóga

Az astanga tradícionális jógairányzat. Az astanga szanszkrit szó, jelentése nyolc ág. A gyakorlásokon az első sorozatot (Yoga Chikitsa = Jógaterápia) gyakoroljuk, vezetett stílusban.

Anya jógázz!

Bababarát anyajóga. Azoknak az anyukáknak szeretnénk teret adni a gyakorláshoz, akik még otthon vannak csemetéikkel, de nagyon vágynak rá, hogy csoportosan jógázhassanak.

Yin Yang

75 perces reggeli gyakorlás azoknak, akik szeretnék egyensúlyba hozni magukat és a napjukat a dinamikus jóga átmozgató erejével és a yin jóga meditatív nyújtásaival.