Rengeteg energiám van, ezért egész életemben sokat mozogtam, sportoltam. Úsztam, táncoltam, bicikliztem, lovagoltam, röplabdáztam, sziklát másztam, golfoztam, spinningre jártam és futottam. Akkor volt minden kerek egész, amikor a mozgásnak köszönhetően is jól éreztem magam a bőrömben.

Jógázni kismamaként kezdtem el. Megfelelő önbizalmat adott és könnyen hoztam világra mindhárom kislányunkat, akik ma már iskolások. 2014 óta jógázom rendszeresen.

Tavaly nyáron, bő egyéves aktív gyakorlást követően fogalmazódott meg bennem, hogy jógaoktató szeretnék lenni, ezért elvégeztem egy hatha tanfolyamot.

Jelenleg gyermekjóga oktatóképzésen veszek részt, hogy megfelelő alapokkal a felnőttek mellett nekik is átadhassam majd mindazt, amit számomra a jóga jelent. Belső békét, kreativitást, folyamatos fejlődést, de legfőképpen áramlást a jelenben.

Szeretném, ha minél többen megtapasztalnák, hogy a jóga gyakorlása miként mozgatja át, erősíti és teszi rugalmassá a fizikai testet, nyugtatja meg az elmét, oldja a stresszt, ad magabiztosságot és teremt lelki harmóniát.

Sok szeretettel várlak az órámon !

Namaste!

Viki