Kedves Vendégeink, jóga iránt érdeklődők,
a jövőért és a klímánk változásáért tenni akarók!

Októberben két adományos jóga gyakorlást tartunk. A befolyt összeggel támogatva egy helyi csoport, a 14 ezer FA Biatorbágy csoportot. (https://www.facebook.com/groups/455483871960560/)

A klímaváltozás ellen a legjobb, ha fát ültetünk. Lehetőség szerint minél hamarabb…
Ezzel a céllal jött létre egy spontán országos mozgalom, melynek célja 10 millió fa elültetése országszerte. Ennek a célnak a támogatására jött létre a helyi, 10 millió FA Biatorbágy csoport Nagy Mónika aktivista vezetésével. A csoport célja, hogy minél több biatorbágyi lakos ültessen fát. Segíteni sokféleképpen lehet: lehet ültetni fát otthon, lehet facsemetét felajánlani, földterületet-, kertet felajánlani, lehet segíteni a szervezésben, illetve fát lehet ültetni saját kerten kívül is. Pl.: A tervek között szerepel 81 patakparti fa ültetése is.

A helyi csoport munkáját szeretnénk segíteni azzal, hogy az adományos jógaórák keretében befolyt összeget átadva még több fát tudjanak vásárolni a novemberi ültetéshez.

“A karma jóga a cselekvés, a tettek útja, az okokkal, cselekedetekkel és a következményekkel foglalkozik. Minden cselekedet valamilyen hatást gyakorol a testre, az elmére és a tudatra, s az eredménye megfelel az erkölcsi értéknek és a szándéknak, amellyel végrehajtották.”

A két alkalom, amikor segíteni tudtok:
Október 22. kedd, 19:30 – hatha jóga (Dóri)
Október 23. szerda, 19:00 – női jóga (Zsu)

Ezeken az órákon a szokásos bérletek NEM lesznek érvényesek.
Egy adománygyűjtő dobozt helyezünk ki a teremben, amelyben el tudjátok helyezni azt az összeget, amellyel támogatni tudjátok a fenti célokat.

“Ültess fát!
Hogyha mást nem,
lombot ád.
Árnyékában megpihenhetsz,
gondot ő visel reád.

Jó tavasszal nyit virágot,
messze érzed illatát.
Kis madárka száll reája,
ingyen hallgathatod szavát.
Ültess fát!”
(Jókai Mór)

Várunk, ha érzed a hívást!
Zsu & Dóri

Ha tetszett, megoszthatod másokkal is: