Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy az elmúlt 9 hétben is velünk jógáztatok. Köszönjük a támogatásotokat, ez sokszor segített és erőt, hitet adott nekünk a nehéz pillanatokban.

A járvány ideje alatt sajnos felerősödött számos olyan korábban már létező probléma, amelyek miatt úgy döntöttünk, hogy egy új helyszínt keresünk.

Mivel többen kértétek és egy május 1-i kormányrendelet lehetővé teszi számunkra, június 1-jén hétfőn kiscsoportos órákkal, csökkentett óraszámmal kinyitunk, már az új helyen. (Részletek  az új helyszínről  következő hírlevelünkben lesznek.)

Három módon tudtok velünk jógázni június 1-je után:
1. Kicsoportos órákon maximum 4-6 fő, a stúdióban
2. Online (az élő, kiscsoportos órákat streameljük)
3. Magánórákon

1. A kiscsoportos (4 fő + oktató) órákon való részvétel szabályai:

📩 Bejelentkezés online a booked4us-on. (Még nem érhető el az új órarend.) A bejelentezés után küldünk linket az elektronikus fizetéshez. Amint megtörtént a fizetés, foglaltad a helyed az órára.

🧘‍♀️ Hozz magaddal saját matracot vagy jógatörölközőt!

🧘🏼‍♂️ Ha nincs matracod vagy jógatörölköződ, bérelhetsz jógamatracot – ezt minden használat után kimossuk, ezért a bérlés díja 500 Ft/alkalom.

🧘‍♀️ Kérjük, hogy érkezés után moss kezet a recepció melletti mosdóban, még a terembe való belépés előtt.

🧘‍♀️ Ha lehetőséged van rá, gyere átöltözve!

📩 Mivel az óra streamelve is elérhetőek lesznek, a teremben egy laptop, egy mikrofon és néhány kábel is velünk lesz majd.

2. Az online gyakorlás szabályai:
📩 Bejelentkezés online a booked4us-on. (Még nem érhető el az új órarend.) A bejelentezés után küldünk linket az elektronikus fizetéshez. Amint megtörtént a fizetés, küldjük az óra linkjét. Csak így tudsz majd részt venni az órákon. Minden gyakorlás elérhető 24 órán keresztül az órát követően. Így érdemes lehet akkor is kifizetned az órát, ha csak másnap reggel vagy délután van lehetőséged gyakorolni.

KARMA JÓGA
Ha az anyagi helyzeted nem teszi lehetővé számodra a fizetős órákon való részvételt, egy „KARMA JÓGA” tárgyú levelet szeretnénk kérni csupán tőled az info@namasteyoga.hu címre és a választott óra nevét, és elérhetővé tesszük azokat számodra ingyenesen.

ASHTANGA JÓGA ÚJRA
És hogy egy igazán jó hírrel zárjuk levelünket:
Június 1-jétől minden hétfőn 17:30-tól Horváth-Dömöcsök Viki tart ashtanga vinyasa jógát 75 percben.

Várunk szeretettel továbbra is óráinkon!
A Namaste csapata

Ha tetszett, megoszthatod másokkal is: