Kedves Vendégeink, kedves érdeklődők!

 

Június 13-án délután egyéni hangtálas foglalkozást tart nálunk Banu Zsuzsanna hangtálterapeuta.

Hogyan zajlik az egyéni hangtálas foglalkozás?

Az egyéni foglalkozás során a vendég általában egy kényelmes matracon, háton fekvő helyzetben helyezkedik el utcai, de kényelmes öltözetben, egy takaróval betakarva, majd legalább 11 hangtálat helyezek el körülötte, illetve a homlokon, mellkason és a hason, hogy a tálak rezgéseit minél közelebbről érzékelhesse. A vendég egészségi állapotától függően a foglalkozás történhet ülő és álló helyzetben is.

Rövid ismertetés és a kezelés céljának megbeszélése után kezdődik a tényleges foglalkozás, ami általában 50-60 percig tart, de előzetes egyeztetés szerint 30 vagy 80-90 perces is lehet. A foglalkozás után lehetőség van az átélt élmények megbeszélésére.

Figyelem! A tevékenység nem helyettesít orvosi, egészségügyi és pszichoterápiás ellátást, és semmilyen körülmények között nem minősül annak.

Ellenjavallatok: várandósság 1. és 3. trimesztere, műtéti beavatkozás vagy kemoterápia a hangfürdőt megelőző 2 hónapban, szívritmuszavar, pacemaker, epilepszia, súlyos visszér, trombózis, pszichés zavarok, heveny gyulladásos betegség, láz.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK:
Június 13. szombat:
14:30-15:45
16:00- 17:15

Részvételi díj: 8.000 Ft.
Előzetes bejelentkezés és előleg fizetése szükséges!
Bejelentkezés: +36 30 977 2082 vagy info@namasteyoga.hu

Ha tetszett, megoszthatod másokkal is: