Kedves Vendégeink, kedves érdeklődők!

Engedjétek meg, hogy egy igazán különleges programra invitáljunk meg Benneteket.
Szeptember 12-én ellátogat hozzánk Malik-Tóth István meditáció- és jógaoktató, fordító, s tart integrált hatha-rádzsa-jóga gyakorlást 108 Gájatrí-mantrával.

A jóga eszköztára csodálatosan sokrétű. Egy órarendi órán mindezt csak részleteiben tudjuk kihasználni, ezen az alkalmon viszont mélyebbre merülhetünk a gyakorlásba.

Milyen az, amikor az órarendi órák időbeli kereteit félretehetjük, és bőven jut idő a gyakorlás hagyományos elemeire? Ezen az alkalmon egyenlő hangsúlyt fektetünk a ráhangolódásra, a tisztító gyakorlatokra, a különböző ászanacsoportokra, a mélyrelaxációra, a pránájámára és a meditációra (108 Gájatrí-mantrával megtámogatva), sőt a gyakorlás után még a felmerülő kérdéseket is feltehetitek.

Szeretettel várunk!

Időpont: 2020. szeptember 12., szombat, 9:00 – 13:00 óra
A gyakorlást vezeti: Malik Tóth István  (www.maliktothistvan.hu)
Részvételi díj: 6 500 Ft/ fő

Címünk: Biatorbágy, Szabadság út 76.

FONTOS!
A STÚDIÓBAN maximum 6 főt tudunk fogadni a (jelenlegi) járványügyi helyzetre való tekintettel. ONLINE bármennyien tudtok csatlakozni.  Az online link a gyakorlás időpontjában lesz elérhető, vagyis nem marad fent a youtube-on, csak élőben, real-time tudtok kapcsolódni otthonaitokból.

A regisztrációhoz a részvételi díj előre befizetése szükséges. 

Lemondási feltételek a stúdiós foglalás esetén:
– Amennyiben szeptember 1-je előtt mondod le a jelentkezésedet, a befizetett összeg 50%-át visszafizetjük,
– Amennyiben szeptember 1-je után mondod le a részvételi szándékodat, a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.

Bejelentkezés a szokott módon:
https://namasteyoga.booked4.us

Várunk szeretettel!

Ha tetszett, megoszthatod másokkal is: